开发组件收集:WebKit .NET

WebKit核心的浏览器目前大为流行,要想在你的应用程序中也集中这个功能,甚至打造自己的浏览器,如果你是一个.net用户,会上点C#,那么WebKit.NET是个不错的选择。

WebKit .NET is a WinForms control library wrapper for WebKit written in C#. The aim is to make it easy for developers to incorporate WebKit into their .NET applications.
For more information please visit the links to the left or the project homepage on SourceForge.

显然WebKit.NET是一个用来创建集成WebKit核心浏览器组件包。它是用C#写的。

打赏

《开发组件收集:WebKit .NET》有1个想法

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注